![]() | ![]() | |||||
Meer info | ||||||
- 1 -
Nummers van de naamlijst van Brussel
|
- 2 -
Omschrijving der goederen
|
Hoofdstuk 1
|
Levende dieren
|
Hoofdstuk 2
|
Vlees en eetbare slachtafvallen
|
Hoofdstuk 3
|
Vis, schaal-, schelp- en weekdieren
|
Hoofdstuk 4
|
Melk en zuivelproducten; vogeleieren; natuurhonig
|
Hoofdstuk 5
|
|
5.04
|
Darmen, blazen en magen van dieren, andere dan die van vissen, in hun geheel of in stukken
|
5.15
|
Producten van dierlijke oorsprong, niet elders genoemd noch elders onder begrepen; dode dieren van de soorten bedoeld bij de hoofdstukken 1 en 3, niet geschikt voor menselijke consumptie
|
Hoofdstuk 6
|
Levende planten en producten van de bloementeelt
|
Hoofdstuk 7
|
Groenten, planten, wortels en knollen, voor voedingsdoeleinden
|
Hoofdstuk 8
|
Eetbaar fruit; schillen van citrusvruchten en van meloenen
|
Hoofdstuk 9
|
Koffie, thee en specerijen, met uitzondering van maté (nr. 0903)
|
Hoofdstuk 10
|
Granen
|
Hoofdstuk 11
|
Producten van de meelindustrie; mout; zetmeel; gluten; inuline
|
Hoofdstuk 12
|
Oliehoudende zaden en vruchten; allerlei zaden, zaadgoed en vruchten; planten voor industrieel en geneeskundig gebruik; stro en voeder
|
Hoofdstuk 13
|
|
ex 13.03
|
Pectine
|
Hoofdstuk 15
|
|
15.01
|
Reuzel en ander geperst of gesmolten varkensvet; geperst of gesmolten vet van pluimvee
|
15.02
|
Ruw of gesmolten rundvet, schapenvet en geitenvet, „premier jus” daaronder begrepen
|
15.03
|
Ruw of gesmolten rundvet, schapenvet en geitenvet, „premier jus” daaronder begrepen
|
15.04
|
Vetten en oliën van vis of van zeezoogdieren, ook indien geraffineerd
|
15.07
|
Plantaardige vette oliën, vloeibaar of vast, ruw, gezuiverd of geraffineerd
|
15.12
|
Gehydrogeneerde dierlijke of plantaardige vetten en oliën, ook indien gezuiverd doch niet verder bereid
|
15.13
|
Margarine, kunstreuzel en andere bereide spijsvetten
|
15.17
|
Afvallen, afkomstig van de bewerking van vetstoffen of van dierlijke of plantaardige was
|
Hoofdstuk 16
|
Bereidingen van vlees, van vis, van schaal-, schelp- en weekdieren
|
Hoofdstuk 17
|
|
17.01
|
Beetwortelsuiker en rietsuiker, in vaste vorm
|
17.02
|
Andere suiker; suikerstroop; kunsthonig, ook indien met natuurhonig vermengd; karamel
|
17.03
|
Melasse, ook indien ontkleurd
|
17.05
|
Suiker, stroop en melasse, gearomatiseerd of met toegevoegde kleurstoffen (vanillesuiker en vanillinesuiker daaronder begrepen), met uitzondering van vruchtensap, waaraan suiker is toegevoegd, ongeacht in welke verhouding
|
Hoofdstuk 18
|
|
18.01
|
Cacaobonen, ook indien gebroken, al dan niet gebrand
|
18.02
|
Cacaodoppen, cacaoschillen, cacaovliezen en andere afvallen van cacao
|
Hoofdstuk 20
|
Bereidingen van groenten, van moeskruiden, van vruchten en van planten of plantendelen
|
Hoofdstuk 22
|
|
22.04
|
Gedeeltelijk gegist druivenmost, ook indien de gisting op andere wijze dan door toevoegen van alcohol is gestuit
|
22.05
|
Wijn van verse druiven; druivenmost waarvan de gisting door toevoegen van alcohol is gestuit (mistella daaronder begrepen)
|
22.07
|
Appeldrank, perendrank, honigdrank en andere gegiste dranken
|
ex 22.08
|
Ethylalcohol, al dan niet gedenatureerd, ongeacht de sterkte, verkregen uit landbouwproducten, vermeld in bijlage I, met uitzondering van gedestilleerde dranken, likeuren en andere alcoholhoudende dranken; samengestelde alcoholische preparaten (“geconcentreerde extracten”) voor de vervaardiging van dranken
|
ex 22.09
|
|
ex 22.10
|
Tafelazijn (natuurlijke en kunstmatige)
|
Hoofdstuk 23
|
Resten en afval van de voedselindustrie; bereid voedsel voor dieren
|
Hoofdstuk 24
|
|
24.01
|
Ruwe en niet tot verbruik bereide tabak; afvallen van tabak
|
Hoofdstuk 45
|
|
45.01
|
Ruwe natuurkurk en kurkafval; gebroken of gemalen kurk
|
Hoofdstuk 54
|
|
54.01
|
Vlas, ruw, geroot, gezwingeld, gehekeld of anders bewerkt, doch niet gesponnen; werk en afval (rafelingen daaronder begrepen)
|
Hoofdstuk 57
|
|
57.01
|
Hennep (Cannabis sativa), ruw, geroot, gezwingeld, gehekeld of anders bewerkt, doch niet gesponnen; werk en afval (rafelingen daaronder begrepen)
|